BBQ + avondbar 4 mei 2024

 

Dit jaar zal onze BBQ doorgaan op zaterdag 4 mei 2024 van 16u-20u. Voor de BBQ dient u zich in te schrijven via het onderstaande invulformulier.

 

Wat hebben wij in de aanbieding?

  • Grote portie €16: 3 stukken vlees naar keuze + 2 keer uitgebreid groentenbuffet
  • Kleine portie €13 : 2 stukken vlees naar keuze + uitgebreid groentenbuffet

Dit jaar zullen we onze desserts wat veranderen. In plaats van ijs zal er door de Aspi's chocomousse en Speculaastiramisu verkocht worden aan €3 per stuk. Alle winst op de desserts zal naar hun driedaagse gaan! Net zoals op de spaghettidag zullen we ook hier werken op bestelling.

Waterijsjes zullen we wel nog altijd aanbieden, maar deze zijn zoals andere jaren te koop via bonnetjes.

 

U kunt in het onderstaande invulformulier zelf kiezen op welk tijdstip u wil komen eten en welk vlees u zou willen. Bestellen kan t.e.m. 28 april 2024

 

Betalen kan enkel via overschrijving op het rekening nummer:

BE33 9731 7875 2846 + de naam waarmee u zich heeft ingeschreven in de mededeling. 

 

Om 20u30 wordt ook de tombola verloot met superleuke prijzen! Lotjes kunt u kopen bij de leiding of op een chirozondag, of op de BBQ zelf.

 

Wegens groot succes van onze zomerbar in september 2021, hebben we besloten om hetzelfde concept over te nemen als aanvulling op onze BBQ, nl. de avondbar.

 

Onze avondbar gaat op dezelfde dag door, vanaf 16u-23u30. Hier bent u welkom voor leuke muziek, lekkere, frisse drankjes en kleine snacks. Inschrijven voor de avondbar is niet nodig. Iedereen is welkom!

 

Vergeet na het invullen de privacyverklaring niet aan te duiden!


Invulformulier BBQ

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.