Inschrijving groot kamp

Beste ouders en Chiromiekes

 

Deze zomer vertrekken we weer op GROOT KAMP! We vertrekken op kamp van 1 tot 10 augustus.

 

We hebben enkele regels voorzien om ons kamp een goed verloop te geven. Alle praktische info zal worden doorgegeven in het kampboekje, die in juni via e-mail of in de Whatsapp-groepen zal worden doorgestuurd. Lees dit boekje goed door. Bij mogelijke vragen kunt u altijd bij een leidster terecht via mail of sms.

 

Uw dochter haar inschrijving is pas definitief als u haar heeft ingeschreven én heeft betaald

Het bedrag van 160 euro (32 euro met verhoogde tegemoetkoming) moet gestort worden vóór 12 juli 2024 op het rekeningnummer: BE33973178752846. Met vermelding van voornaam + achternaam van uw dochter(s). Als u meerdere dochters heeft, zal er een korting van 10 euro zijn op het kampbedrag, per zusje dat extra meegaat.

Indien uw dochter Kadul is en voor een half kamp meegaat, betaalt u 80 euro (16 euro met verhoogde tegemoetkoming). In het geval dat ze twijfelt en op kamp zou beslissen om toch 10 dagen te blijven, mag u nadien de overige 80 euro bijstorten. 

 

Gelieve de volgende vragen goed door te lezen en te beantwoorden. Hier is ook het medische fiche dat verplicht moet ingevuld worden. Ieder kind moet apart worden ingeschreven.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.